Dnes má meniny Edita

26.09.2006 Celý región

Ženské meno Edita má anglický pôvod a v preklade znamená \"bohatá, šťastná\". Nositeľky tohto na našom území ojedinelého mena oslovujeme Editka, Dita, Ditka. M...
Ženské meno Edita má anglický pôvod a v preklade znamená \"bohatá, šťastná\". Nositeľky tohto na našom území ojedinelého mena oslovujeme Editka, Dita, Ditka. Meniny majú 26. septembra.

Edity sú väčšinou materialisticky založené, vypočítavé ale aj opatrné a taktné. Ak sa pre niečo rozhodnú, je ťažké dosiahnuť, aby zmenili názor. Editky zvyčajne svedomito študujú, a keďže sú ctižiadostivé, ľahko podľahnú túžbe získať akademické tituly. V zamestnaní dokážu robiť hotové zázraky všade tam, kde sa vyžaduje schopnosť jednania s ľuďmi a zvládanie vyostrených situácií. Sú obdarené výbornou vitalitou. Vedia sa psychicky i fyzicky chrániť a vytvoriť si životnú rovnováhu. Môžu ale z času na čas trpieť ochoreniami dýchacích ciest. Ovplyvňuje ich planéta Venuša. Šťastné farby Edity sú fľaškovozelená a biela. Ochranné rastliny myší chvost, fialka, ochranné kamene achát a opál.
(TASR)
 

Vyberte región